La o noua razgandire

Dupa ce a semnat motiunea PD, senatorul PNL Mihail Lupoi a declarat ca isi „retrage” semnatura de pe acest act. Trebuie mentionat ca Lupoi provine de pe filiera PRM, unde a fost senator pana in 2004.

Puiu Hasotti a declarat ca Lupoi era deranjat de modul cum se derulau niste actiuni legate de sanatate in judetul pe care il reprezinta. Dupa ce a primit asigurari cu privire la remedierea situatiei, Mihail Lupoi a spus ca isi va retrage semnatura.

Din punctul meu de vedere, o semnatura data pe un document nu poate sa fie „retrasa”. Daca domnul Lupoi nu mai sprijina motiunea, poate sa voteze impotriva ei, dar nu cred ca are dreptul sa isi retraga semnatura data.

E interesant este ca am descoperit si noi ceea ce americanii numesc „pork and barell voting”…

UPDATE: Doc vorbeste despre absurditatea situatiei…

Etichete: , ,

4 răspunsuri to “La o noua razgandire”

  1. Roaitars Says:

    Nu cred ca abia acum s-a descoperit si la noi pork barrel politics, de mai multa vreme se practica treaba asta.

  2. moromete Says:

    Da,dar nu atat de pe fata… Gasesc ca este foarte improbabil ca domnul Lupoi sa nu fi vorbit cu domnul Hasotti inainte de a semna motiunea. Probabil ca domnul Hasotii a fost mai degraba lipsit de receptivitate fata de dorintele senatorului Lupoi. De aceea acesta a semnat motiunea. Acum domnul Hasotti, temandu-se pentru Guvernul PNL, este pregatit sa ofere tot ce doreste domnul Lupoi ca acesta sa isi retraga o anumita semnatura. Cam prea pe fata si dambovitean pentru gustul meu. Americanii au decenta de a negocia in afara presei.

  3. Andreea Says:

    Interesant cu retragerea asta a semnaturii… Poate „doctrineaza” domnul in cauza o noua teorie a actului juridic, as fi foarte interesata!

  4. Inventarul Stricaciunilor Politice » Neseriozitate parlamentară Says:

    […] spune MoROmeTe, nimeni nu-l împiedică pe dl Lupoi să se răzgândească în ce priveşte sprijinul […]

Lasă un comentariu