7 răspunsuri to “Predoiu, Justitie, colaborationism si prostia PNL-ului”

  1. Cristian Banu Says:

    Nu cred că PNL îl poate folosi ca vector pozitiv de imagine, fiind destul de riscant. Ai uitat că Predoiu era în conflict cu „Zeus” pe tema lui Morar, de exemplu? În plus, cred că percepţia publică merge oricum mai degrabă pe ideea „trădării” decât pe normalitatea continuităţii, datorită modului „cine nu e cu noi este împotriva noastră” în care se desfăşoară politica românească. Se ştie că instalarea unei noi puteri înseamnă concedierea „foştilor” până la nivel de femeie de serviciu, şi dacă rămâne unul înseamnă că „a întors armele”.

  2. 3 pareri diferite • Codex Politicus Says:

    […] MoROmeTe – Predoiu, Justitie, colaborationism si prostia PNL-ului […]

  3. Flavius Says:

    De buna seama nu ne putem astepta in politica noastra la gesturi fireşti. Totul se joaca pe cartea tradarii şi a manevrelor de culise… Suntem inca primitivi sa putem inghiti manevrele rafinate…
    Cele bune

  4. Cristi Danilet Says:

    Cum spuneam si pe blogul meu: http://cristidanilet.wordpress.com/2008/12/19/predoiu-propunerea-pt-mj/ : propunerea privindu-l pe Predoiu e atat de stranie, incat e imposibil sa fie argumentata doar cu chestiunea promovarii codurilor (proiecte incepute sub Macovei, continuate sub Chiuariu si finalizate sub Predoiu) care o poate face oricine si, oricum, de acum depind numai de vointa parlamentarilor; si cu chestiunea simpatiei la Bruxelles (apropo, chestiunea cu ridicarea monitorizarii e si tardiv pusa, caci la sf anului 2009 se termina de drept). Trocul, singurul de acceptat, este ca Predoiu sa ii mentina pe Kovesi si Morar acum, cand in 2009 li se va termina ambilor mandatul. Asta reiese mai ales din faptul ca Predoiu, dupa respingerea de catre CSM si Basescu a propunerii cu Serbaneasca, nu a mai revenit cu o noua propunere, si s-a mai declarat si multumit de Morar ca apare mai putin la TV si lucreaza mai mult, lucrurile linistindu-se intrucatva.
    Deci, trebuie sa fim naivi sa credem ca e lasat la Justitie un ins din opozitie numai ca da bine. Sa fim serios: vorbim de Romania, tara a tot felul de impletituri!

  5. Tu Nu Existi Says:

    Da, f. logic ce spui tu, dar daca am fi fost in alta tara. Scopul lui Basescu a fost si este producerea unei noi rupturi in PNL. Poate intelegi acum de ce Tariceanu nu a actionat atat de „inteligent” cum voiai tu.

  6. Andreea Vaas Says:

    logic asa e…si f bine scris

  7. >Cătălinu’ Crizei a lu’ Boc a Geoanii | FSANP | sindicat | penitenciar Says:

    […] moromete.wordpress.com – Predoiu, Justitie, colaborationism si prostia PNL-ului […]

Lasă un comentariu