Stupiditate surprinzatoare: Mircea Geoana

Mircea Geoana, zice Hotnews, vrea ca Senatul sa isi desfasoare sedintele in cat mai multe orase din tara. Lasand la o parte problemele logistice care ar aparea cu siguranta, ce impact ar avea o astfel de initiativa? Nici unul. Stupiditatea e astazi generata, la Mircea Geoana, de nevoia de a parea popular si important in functia sa de presedinte al Senatului…

Etichete: , , , , ,

10 răspunsuri to “Stupiditate surprinzatoare: Mircea Geoana”

 1. turnofftheglory Says:

  PSD mereu surprinzator si circul ambulant cu bilute si somnambuli in turneu national.Se vor taia bilete la intrare?

 2. moshu49 Says:

  ce mishtooo … ca Senatu’ cu cortu’!!! =))

 3. Phaim Says:

  Nu ca as vrea sa ii iau apararea lui geoana, dar am vazut conferinta de presa de ieri de la antana 3. geoana lansa acolo un program de reforma a senatului, care e si la el pe site (mirceageoana.ro), si problema era mult mai complexa, cu mult mai multe propuneri.

  Asta cu sedintele senatului prin tara avea legatura cu sarbatorirea unor momente importante pentru natiune. el vorbea de 24 ianuarie, 1 decembrie si 17-19 decembrie – Iasi, Alba-Iulia, Timisoara. Dupa cum se vede, datele o sa fie dupa alegerile prezidentiale.

  Ceea ce e interesant insa, dincolo de ce face geoana, e modul in care intelege sa preia si sa castreze hotnews o stire.

 4. turnofftheglory Says:

  Phaim ma lesi nene.Geoana genialul si tu sustinatorul sau?
  😆

 5. moromete Says:

  Ideea miscarii sedintelor unei institutii publice prin tara, indifrent de motiv, e una tampa pentru ca sarbatorirea de ocazii speciale se face prin ceremonii, nu prin sedinte. Nu ma pronunt asupra celorlaltalte propuneri de reforma ale liderului PSD…

 6. Phaim Says:

  E stupid sa faci sedinte de lucru, intr-adevar… Dar sa oferi un cadru institutional in care sa ai momente festive, discursuri, din partea celor care pana la urma te conduc, in zile importante, nu mi se pare deplasat.

  In fine, fiecare cu parerea lui…

 7. moromete Says:

  Poti sa le ai la Bucuresti, daca vrei cadrul institutiei Senatului, sau in locurile respective, intr-un cadru „national” care nu e determinat de vreo institutie. Nu are sens sa ai si una si alta, indiferent de sarbatoare.

 8. herdesm Says:

  Mirciulica vrea multe, dar se pare ca …… stie ……… putine 🙂

 9. Avram M. Says:

  Ar face foarte bine Geoana sa reorganizeze senatul. Cati dintre romani au habar ce se intampla acolo? Cati se duc la vot pentru ca au auzit de numele unuia sau altuia, iar la finele celor patru ani de mandat ii schimba pentru ca nu stiu ca alesii sa fi facut ceva!! Senatul are nevoie de chestiuni practice, iar ideea lui Geoana e chiar binevenita!

 10. moromete Says:

  Practic si profund populist nu sunt acelasi lucru. De acord ca Senatul si in general institutiile statului au nevoie de expunere. De acord ca senatorii insisi trebuie sa fie mai prezenti in circumscriptiile care i-au ales. Dar asta nu se face plimband Senatul ca pe un circ ci, de exemplu, printr-o activitate coerenta in cadrul birourilor senatoriale…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: