Imposibilitatea de a compara

Petrom da afara 3 000 de oameni. Dezastru. In Romania vor fi concediati 50 000 de salaritiati. Dezastru. Dar nimeni nu stie de ce? Care e numarul de concediati in ianuarie 2007? Care e numarul de concediati in Prahova in medie pe luna? Cate angajari se fac cand se fac concedierile astea?

Intrebarile mele (pe care cred ca le mai au si alti indivizi care sunt interesati de stiri si de modul cum sunt livrate) exista doar pentru ca ele sunt prost construite. Nu stim sa comparam si fara comparatie majoritatea stirilor cu cifre sunt seci…

Etichete: , , , ,

Un răspuns to “Imposibilitatea de a compara”

  1. turnofftheglory Says:

    Mare dreptate ai Moromete.Catastrofa asta a concedierilor pe un fundal media isteric invita oamenii la harakiri.Daca imi amintesc ministresa PNL spunea ca in mod normal in romanai cam 30 000 de oameni sunt concediati, pe an si ajung in scripte agentiiei alea pentru munca.Adica 50 000 eun mic fas.Si 200 000 ar fi fas.Ironic este ca inca mai sunt posturi neocupate dar nu mai scoase la concurs.Toata lumea e pe burta, asteapta, tremura cu infrigurare, s-au molipsit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: