5 răspunsuri to “Ma astept la competitie”

 1. palconi Says:

  La multi ani 🙂

 2. valentina Says:

  In politica nu se aplica legea vaselor comunicante. Scaderea potentiala a celor doua n-o sa duca la cresterea unui tert partid; mai probabila e sporirea numarului celor neintersati si a absenteismul la vot.

 3. moromete Says:

  Corect, valentina, dar impresia mea e ca partidul din afara coalitiei de guvernare, adica PNL, are sanse sa preia o parte din electoratul putin ideologizat al PSD si PD-L daca reuseste sa isi construiasca o campanie coerenta de comunicare… altfel din pacate absenteismul si lipsa de interes vor fi castigatoare.

 4. valentina Says:

  Hm, cam dificil… PNL nu e un partid de mase (ca PSD-ul), predispus la prozelitism. Partidele de genul sau se bazeaza pe nucleul dur; ele cresc doar in anumit context – cum a fost cel al guvernarii, cand liberalii au avut niste parghii prin care s-au adresat practic tot electoratului asistat, propriu partidelor de stanga. La guvernare a atins maximul posibil – atunci a cooptat electorii de care vorbesti. Poate insa sa se stabilizeze la un onorabil 15%, care sa-i permita sa duca o politica inteligenta de pozitionare si conservare a capitalului acumulat. Conteaza foarte mult si cat reuseste sa pastreze din administratia locala – primarii de exemplu. Ei sunt adevaratii vectori de imagine cand vine campania.

 5. Andreea Vaas Says:

  15% e cam greu de atins totusi sa stii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: