Electorala online si offline

Care va sa zica domnul Bogdan Olteanu isi face campanie electorala desi mai e ceva vreme pana la alegeri si la perioada legala de campanie.

Am vazut si eu acum cateva zile un afis destul de acuzator la adresa faptului ca nu e metrou in Sectorul 1, un afis care cumva il face cumva pe Olteanu sa para mai degraba un politician de opozitie, chiar daca PNL controleaza si guvernul si administratia locala din sector 1.

Si am citit azi ca domnul politician foloseste si revistele de gatit si revistele pentru femei, pe care le distribuie gratuit in zona sa de alegere uninominala atunci cand apare, impreuna cu familia lui, in cadrul lor. Asta in conditiile in care am inteles ca nu vorbeste prea mult despre politica ci doar despre gatit si familie.

Asta in conditiile in care daca e un partid care ar putea sa imbratiseze si sa foloseasca „revolutia digitala” pentru a castiga mai multe voturi ala e PNL. E atat de batranicios sa folosesti reviste distribuite gratuit (si mai e si usor anti-capitalist) si sa te chinui cu afise cand ai putea sa iti contruiesti o platforma coerenta de comunicare online, dublata de direct mail si de o campanie din usa in usa, profitand de faptul ca liberalismul si tineretea sunt asociate cu liberalismul si dinamismul, chestii pe care Olteanu ar trebui sa le promoveze.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: