Cer sa se ceara mai multe scuze

Toti cei care fac afirmatii tampe/neadevarate/enervante in spatiul public ar trebui sa invete ce bine e sa iti ceri scuze. Daca gresesti poti sa iti ceri si scuze. Nu e greu si ca politician (ca astia gresesc cel mai mult in ultimul timp) scuzele creeaza aparenta de umanitate, ceea ce da bine la electorat. Asa ca vreau scuze…

Etichete: ,

6 răspunsuri to “Cer sa se ceara mai multe scuze”

 1. robin Says:

  Pai asta imi place la PDL. Are cei mai multi membri care si-au cerut scuze cu diferite ocazii. Nu numai la afacerea pdl-prm. Si cind au guvernat in cei 2 ani s-au temut de reactia publica. Cind faceau vreo prostie, corectau masura sau chiar demisionau.

 2. ge0rgian Says:

  Scuzele or arata umanitate dar arata si faptul ca sunt dispusi la greseli,dar cred ca pentru o parte a electoratului sunt suficiente.

 3. dromichaetes Says:

  Depinde ce greseli fac. Ca nu poti veni ca Stim-noi-cine sa spui, da, am gresit [stiam de biletel de multa vreme, dar am mintit] si imi pare rau. Ca nu merge. Altfel s-ar anula ideea de responsabilitate. Or la noi asta e problema cea mai mare [desi si la competenta stam destul de prost].

  De la politicieni trebuie sa cerem „competenta” si „responsabilitate”, iar de la sistemul politic „transparenta” si „reprezentativitate”. To the best of my knowledge.

 4. robin Says:

  Daca e vorba de biletelul „Draga Traian”, explicatia e ca pina la 1.01.2007 am mers ca pe „oua” sa nu facem ceva care ar fi lasat rosu definitiv steguletul pe justitie.
  Acum a trecut acea stare de grija UE, dar cine are tinere de minte stie cum incercam sa demonstram ca ne luptam cu… coruptia la nivel inalt. Mai intram in UE in 2007 daca se dezvaluia traficul de influenta practicat de primul ministru?! Ce ai fi facut in locul lui Basescu?

 5. moromete Says:

  Eu nu ziceam sa-si ceara scuze si atat. Scuzele pot duce la reabilitare, dar si la demisie si uitare…

 6. robin Says:

  Si eu sint pt cit mai multe demisii. Numai asa actul public de guvernare devine mai competent si mai responsabil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: