Blogosfera si politica sunt sfere diferite

… din pacate. Si as vrea sa cred si eu, ca Mihnea (apropo sper ca vedem si noi lucrarea aia cand e gata) ca macar in unele instante politicul a fost influentat de posesorii de blog. El enumera niste exemple, eu sunt de acord ca sunt valide, dar nu ca exemple de influenta blog spre politic ci doar ca exemple de interactiune intre cele doua sfere, altfel cam separate. Mai mult, vad multa comunicare prin blog dinspre politica, dar nu cred ca ceva din ce spunem noi (adicatelea aia de la comentatori din Codex) ajunge la vreun membru de partid cu inteligenta si cu puterea de a schimba ceva.

Cred ca daca unii altii ne-ar asculta (pana la urma dam sfaturi pe gratis) am vedea o politica mai coerenta pe ici pe colo si cu mai putine imbecilitati…

Etichete: , , , ,

2 răspunsuri to “Blogosfera si politica sunt sfere diferite”

  1. marian Says:

    Politicienii nu au interese pentru a se inspira din cele scrise de bloggeri; Ei nu au decat un scop – a-si castiga painea pentru ei si familiile lor. Pentru ei aceasta (politica) este un job ca oricare altul si nimic mai mult. Urmaresc atent cele ce se intampla pe blogurile unor politicieni sa zicem marcanti ai epocii contemporane si observ o oarecare interactivitate intre proprietarii blogurilor si cei care-i salta-n slavi si-i pupa-n zone mai putin vizibile. Au fost situatii in care un comentariu interesant pe o tema supusa dezbaterii de un blog de „mare” politician a fost ignorat in sensul ca nici macar nu i-a multumit omului ca s-a obosit sa-i citeasca „extraordinarele idei” daramite sa-i mai raspunda. Si repet, daca am intalnit un comentariu pertinent am urmarit doar doar va primi un raspuns. Acest lucru ma face sa cred ca in realitate mesajele virtuale sunt mult mai multe dar din motive de asa zisa autocenzura ele nu sunt intodeauna publicate.
    Parerea mea este ca in general blogurile sunt citite de politicieni doar pentru a „lua pulsul” zilei ca sa spunem asa – de preluat teme si mai ales idei – nici vorba, fiindca interesele lor sunt diametral opuse cu ale bloggerilor comentatori.

  2. Trafic de influenta in blogosfera | Politica si New Media Says:

    […] MoroMeTe aici […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: