Orban, PNL, Tariceanu si cumularea de responsabilitati

Prin urmare Calin Popescu Tariceanu va coordona organizationa PNL Bucuresti dupa ce intreaga ei conducere, inclusiv Ludovic Orban, ministru al Transporturilor, a fost demisa. Motivatia oficiala e performanta sub media partidului de la alegerile locale. E normal si de inteles ca un partid sa doreasca re-structurarea acelor organizatii locale lipsite de forta.

Imi permit insa sa cred ca unul dintre motivele rezultatelor sub media este faptul ca Ludovic Orban, fostul sef de la PNL Bucuresti, este si ministru al Transporturilor. Cand sa se ocupe si de ministere si de campanie? Tempiraliceste e greu, daca nu imposibil sa le faci pe amandoua. Si cum slujba Guvernului in fata cetateanului e mai importanta, Orban nu are reusit sa dedice candidaturii resursele necesare. De aici esecul…

Problema e ca PNL pare tare interesat sa persiste in esec. Calin Popescu Tariceanu este prim ministru, sef de partid si acum va coordona activitatea din capitala a PNL. Nu-i putin cam mult pentru un singur om? Nu era mai bine daca gaseau un tip inteligent, cu un profil mediatic limitat care sa aiba resurse de oferit re-constructiei organizatiei? Eu zic ca da… si prevad rezultate cel putin la fel de slabe la toamna la parlamentare pentru PNL in Bucuresti. 

Etichete: , , , , ,

3 răspunsuri to “Orban, PNL, Tariceanu si cumularea de responsabilitati”

  1. Adi_Ocs Says:

    Sa nu uitam ca Nicolaescu e si ministru al sanatatii (destul de solicitant cred eu), sef al filialei Mures, iar acum vicepresedinte PNL Bucuresti..Nu mai zic ca mai e si parlamentar, macar Orban calitatea asta nu o are:)

  2. roxana Says:

    De ce nu or fi dizolvat si Clujul?Si acolo a fost DEZASTRU.

  3. moromete Says:

    Mda, e inca un simptom clar al lipsei masive de oameni din partide…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: