3 răspunsuri to “Oprescu castiga. Consecinte?”

 1. norica Says:

  Am inteles ca prm a cerut vreo 10 directii din PG in schimbul sprijinului. Deci …
  Cit despre Oprescu, el va fi primar la televizor. Deja are o conferinta de presa la 19.00, dupa modelul Basescu. Exista o minte diabolica in staff-ul lui care calca pe urmele lui Basescu. Nu sint originali, dar sint eficienti.
  Stii de ce? Pt. ca pulimii ii e dor de Basescu, dar de cel din 2004, nu de cel din 2008. Se vede cu ochiul liber. S-a rupt o „coarda” intre Basescu si popor, nu mai e vraja care era. Basescu a intrat in haina de presedinte cit de cit, dar si-a pierdut „buzduganul” de haiduc”.

 2. semanticu Says:

  prea tarziu…

 3. herdesm Says:

  Se va demonstra intr-un timp relativ scurt cum ca Dr.-ul Oprescu este de fapt „calul troian” al P.S.D.- ului pentru bucuresteni. Daca doreste sa faca ceva ca primar Sorin Oprescu are nevoie nu doar de bunavointa ci si de bani – si cum un independent ramane independent atata timp cat nu se inregimenteaza politic vom asista la o „lupta” a partidelor politice in al coopta intr-una din echipe. De pe pozitia pe care si-a castigat-o la alegerile din 15 iunie 2008 Oprescu poate insa negocia foarte dur – in sensul obtinerii unei pozitii importante in echipa cu care va cadea la invoiala.
  Deja PSD-ul prin vocile lui Geoana si Nastase incearca sa confiste performanta lui Sorin Oprescu. Cred ca in fapt toti politicienii au iesit la rampa si au declarat ca aceste alegeri au fost castigate de fiecare formatiune politica in parte incercand sa spuna ca perdanti sunt cei din formatiunile adverse. Nu inteleg cum pot avea nesimtirea si iresponsabilitatea unor astfel de declaratii cand in fapt numarul de participanti la vot a fost extrem de redus si dupa ce vom avea cifrele exacte al participarii la vot vom descoperi poate cu surpriza ca sunt partide care au obtinut voturi mult mai putine decat numarul membrilor sai. Pot aceste partide si acesti oameni sa spuna ca sunt primarii sau presedintii unor consilii judetene ai obstei care i-a ales in conditiile unui absenteism aproape generalizat?
  Ce au scapat din vedere cei din PSD cand au ales sa-l nominalizeze pe Cristian Diaconescu la primaria capitalei a fost faptul ca nu au incercat sa faca un „portret robot” al potentialului candidat. Bucurestenii nu au cautat cel putin din din ’90 incoace un primar intelectual si foarte sofisticat. Cel care a castigat simpatia alegatorului bucurestean a fost intodeauna tipul smecherasului, aparent absent, care vorbeste din „coltul gurii”, direct, fara subtilitati, care stie sa ajunga la inima alegatorului. oricum ar fi doctorul este de felicitat fiindca este clar ca a reusit sa intrerupa o traditie la primaria capitalei. Cat despre ce va reusi sa faca vom mai discuta – probabil, asa cum ne-am obisnuit de ceva timp incoace – aproape nimic. Pana se va lamuri cu ce se „mananca” functia de primar se va sfarsi mandatul sau si mai rau este posibil ca un partid sa „parieze” pe calitatile doctorului si sa-l foloseasca drept stindard pentru alegerile parlamentare ce vor urma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: