Citatul cheie este asta „Discutia este de ce nu s-a intervenit mai agresiv, pentru ca ar fi mai bine sa facem o nedreptate, decit sa ingaduim o dezordine„.
Liberalul membru al PNL este sigur ca raspunsul in fata unor actiuni non-violente si nici macar clar anti-NATO a unei maini de tineri este folosirea unei forte excesive. Ca nu cumva sa se vada ca Romania ar fi o tara care gandeste. Nu, noi tragem, lovim, intervenim si dupa aceea intrebam daca nu cumva am gresit.
Ma intreb cum ar fi trebuit sa reactioneze autoritatile din alte state, unde incidentele anti-NATO sau anti-globalizare au fost cu adevarat dure, daca noi trebuia sa actionam mai dur.
Intrebare este simpla: gandire de liberal sau gandire de regim autoritar?
Etichete: anti, autoritate, democratie, Hasotti, NATO, Puiu
aprilie 3, 2008 la 7:57 pm |
de liberal roman 😛 sau cine stie ce o fi fumat.
intr-o nota mai serioasa, cred ca in orice tara civilizata seful comisiei juridice din senat ar trebui sa-si dea demisia…dar am o strangere de inima…
aprilie 3, 2008 la 8:23 pm |
Intrebarea e retorica.
aprilie 3, 2008 la 10:06 pm |
Sa piara lumea, chiar de-ar fi sa facem o nedreptate! 🙂
E psihanalizabila fobia de dezordine a lui Hasotti.
Sunt curios ce zice colega lui de partid, vajnica aparatoare a drepturilor omului, Renate Weber, dar si luptatori impotriva statului politienesc ca Antonescu sau Chiuariu.
aprilie 3, 2008 la 11:35 pm |
sunteti eleganti cu tovarasul Hasotti. Eu am fost ceva mai dur cu „eminenta sa”.
aprilie 4, 2008 la 2:33 pm |
Normal ca un liberal a spus asa ceva. Better safe than sorry cand ai in orasul tau sefii celor mai puternice state din lume. Ca idee, Hasotti a zis ca mai bine faci o nedreptate decat sa pui in pericol siguranta. nedreptatea a fost ca au fost arestati, sa zicem, dar atunci pot fi eliberati si nedreptatea s-a rezolvat. Dar ce faci daca siguranta pe care o pui in pericol e a tuturor cetatenilor acestui oras. pe aia cum o mai rezolvi?
aprilie 4, 2008 la 7:27 pm |
Nu cred ca exista vreo amenintare credibila din partea acelor „anarhisti”. Sau daca exista nimeni nu a reusit sa o comunice coerent… iar domnul Hasotii ar fi bine sa iasa cu o declaratie ca sa nu ramana cu o imagine publica relativ nefericita pentru un liberal.
aprilie 4, 2008 la 7:44 pm |
Eu zic că e foarte liberal să răspunzi la agresiune.
aprilie 4, 2008 la 7:45 pm |
Scuză-mi numele lung, mi-a rămas de la comentariul pe alt blog; nu mi-am dat seama că o s-apară şi aici. Opera ăsta!
aprilie 5, 2008 la 1:57 pm |
Si cind ma gindesc ca hasotti a fost in carti pt. Ministerul Justitiei si Ministerul Apararii…
Probabil daca era in prima situatie erau toti anarhistii la Jilava, iar in a 2-a situatie instituia STAREA de URGENTA. 🙂
În 2006 Puiu Haşotti a propus o lege de desfiinţare a Institutului Revoluţiei Române. Propunerea a fost acceptată de Comisia juridică a Senatului. Totuşi în 8 februarie 2007 senatorul şi-a retras propunerea legislativă, declarînd că nu vrea să-l şicaneze pe Ion Iliescu, preşedintele Institutului Revoluţiei Române, adversar politic al PNL. Astfel, senatorul liberal a recunoscut că scopul iniţiativei sale legislative nu era grija faţă de banii contribuabililor ci dorinţa de şicanare a unui vremelnic adversar politic.
Pai cum sa-l sicaneze, urma suspendarea lui Basescu…