Presedintele si vorbirea

Nu apreciez prea tare iesirea de vineri seara a presedintelui pentru care are potentialul de a crea o spirala a violentei verbale intre presa si el, in special, si presa si actorii politici, in general. Chestie care va duce la radicalizarea tuturor celor implicati si la limitarea fortei moderatilor, adica acei junralisti care ar vrea mai degraba sa isi faca treaba decat sa lupte in razboaie media. Insa ma intreb: are presedintele voie sa isi exprime pozitii publice legate de probleme ale diferitelor sectoare ale societatii (admitand ca presa are vreo problema)?

Etichete: , ,

3 răspunsuri to “Presedintele si vorbirea”

 1. marian Says:

  Presedintele, in afara functiei supreme in stat, in plan personal are si functia suprema in familie si ca un fin cunoscator ale calitatilor si defectelor copiilor era singurul care ar fi putut evita aceasta spirala a violentei verbale dintre el si presa. Dar si metoda dezbina si condu este un mod de a face furtuna intr-un pahar. Parerea mea pe acest subiect poate fi citita pe:http://herdesm.wordpress.com/2008/03/17/din-fericire-nu-sunt-tonomat-deci-nu-cant-nimanui-in-struna/

 2. Cristian Banu Says:

  Părerea preşedintelui este binevenită asupra oricărei probleme, atâta vreme cât nu se transformă în „indicaţii preţioase” a la Nicolae Ceauşescu sau în răfuială personală, cum a fost ieşirea de vineri.

  Ieşirea de vineri nu a fost în nici un caz opinia preşedintelui despre problemele presei şi „M*e la bagabonţii care a-njurat-o pe fimea şi dacă se mai repetă să vă ***”

 3. Cristian Banu Says:

  Sccuze, nu „şi”, ci.. „ci”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: