2 răspunsuri to “Despre Parlament cu oarecare curiozitate”

 1. Adrian Moraru Says:

  prietene blogherist, fiind o tara libera poti sa spui ce vrei tu. dar sa afirmi ca mi se iarta partea cantitativa e putin ridicol. citind platitudinile generate de semidoctia ta insa nu ma panichez pentru veninul aruncat ca atati alti ignoranti fuduli cu blog.

  nu te obosi insa sa imi raspunzi. nu ma interesezi. tot ce meriti este sa putrezesti in anonimatul ploilor de februarie.

 2. moromete Says:

  Domnule Moraru, nu suntem prieteni. Mai ales dupa comentariul de mai sus.

  Tot ce am spus, poate putin cam prea obtuz, e ca studiul IPP, care de altfel e de apreciat, avand in vedere conditiile grele de lipsa de transparenta a Camerei si a Senatului in care a fost realizat, este putin cam prea axat pe evaluarea de tip cantitativ a activitatii parlamentarilor. Adica se iarta celor care au construit studiul aplecarea spre cantitativ, avand in vedere ca datele au fost greu de obtinut si nu prea permit o analiza calitativa.

  Puteti sa fiti sau nu de acord cu evaluarea mea… puteti chiar sa spuneti de ce nu sunteti de acord cu ea. Dar partea cu ignoranti si fuduli si cu blog sicu putrezit mi se pare cam prea mult. Se cheama insulta si e adresata unei intregi categorii intregi, din pacate. O categorie pe care cred ca nu o intelegeti si o insultati fara vreun sens. Mai ales ca e una dintre categoriile care va apreciaza activitatea si care ar sustine-o daca nu ar avea parte de raspunsuri ca cel de mai sus…

  Spuneti ca nu va interesez? Atunci de ce ati postat comentariul de mai sus? Tot ce merit? Pentru ce crima?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: