Funar, tradarea si ungurii

Gheorghe Funar, constient probabil ca partidul sau are nevoie de resuscitare, s-a gandit la un gesdt de mare nagajament politic si mediatic. Si a nuntat astazi, la Cluj, ca va initia procedura de punere sub acuzare de inalta tradare a presedintelui Traian Basescu, deoarece acesta a ramas pasiv la incercarile UDMR de a distruge integritatea teritoriala a patriei noastre, Romania.

Comentariile sunt putin de prisos. Insa am sa incerc sa spun cateva lucruri.

1) Acuzarea de inalta tradare pare a fi construita pentru oameni care au facut ceva (adica au savarsit un act care poate sa fie catalogat ca inalta tradare).  Daca inactiunea este inalta tradare atunci mare parte din populatia Romaniei este la fel de tradatoare deoarece nu a facut nimic pentru a impiedica liderii UDMR sa rupa Transilvania de Romania.

2) Daca in ultimul timp s-a intamplat ceva a fost ca UDMR a inceput sa fie tot mai putin radical. Pana la urma e greu de crezut ca mai pot obtine ceva dincolo de drepturile destul de speciale (nu spun nemeritate, dar speciale) ale cetatenilor de etnie maghiara. Nu vad nici un semn, cat de ca, ca UDMR incearca sa rupa bucati din Romania. Apropo, ce ar face cu ele? Le-ar alipi la patria-mama Ungaria? Mi-e teama ca nici Ungaria nu ar fi foarte incantata.

3) Daca UDMR chiar ar face miscari clare spre a distruge integritatea Romaniei sunt sigur ca presedintele Basescu ar face ceva legat de asta. In primul rand dintr-un calcul pragmatic, deoarece votantii sai principali si ai PD-ului se astepta la asa ceva, la o reactie clara prezidentiala.

Desi apreciez intentia domnului Funar de  a arunca PRM-ul in lumina reflectoarelor politice si mediatice, cred ca executia e mai degraba limitata.

Reclame

Etichete: , ,

Un răspuns to “Funar, tradarea si ungurii”

  1. nic Says:

    Tot ce se intimpla in lume si toate atrocitatile sant datorita faptului ca lumea este condusa din umbra de cateva clanuri de mafioti Zionisti evrei care vor sa domine pamantul.Acest popor care odata era locat intre marea caspica si marea neagra sau Kazaria se pare ca au pus stapinire pe America si guvernul corupt al acestei tari.Nici nu va imaginati ce corupta este America si care sant planurile diabolice ale criminalilor evrei zionisti din guvernul acestei tari.The iluminati,cfr,trilateral commision,jason group,russell trust,the black families,SKULL&BONES,freemasons,ROTHSCHILD,nu este de mirare ca au fost de acord cu independenta KOSOVO.Se poate intimpla foarte usor si in romania acelasi lucru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: