Cristian Diaconescu despre o motiune intarziata

Cristian Diaconescu a declarat luni ca motiunea de cenzura a PSD va fi depusa cel tarziu lunea viitoare. Astfel de frumoase promisiuni de actiune urmate de amanari am mai auzit, numai ca pana acum purtatorul de mesaj era domnul Mircea Geoana. Isi mai aduce cineva aminte exact cand trebuia depusa initial motiunea? Eu nu…

Insa Cristian Diaconescu a mai spus 2 lucruri interesante: 1) ca motiunea se refera la intraga perioada de trei ani de guvernare de dreapta; 2) ca Dacă au o dificultate de a înţelege un demers politic nu trebuie să aibă probleme în a-l aplica” ca referire la problema a doi deputati de Constanta, membrii ai PSD, ca au declarat ca au semnat motiunea dar ca ar vrea sa stie ce urmeaza dupa depunerea ei.

1) E o prostie politica si o greseala tactica sa ataci, intr-o motiune de cenzura al carei scop este sa duca la caderea guvernului Tariceanu II, activitatea guvernului Tariceanu I. Mai ales ca asta face ca voturile pro-motiune ale PD sa fie puse in discutie. E putin probabil ca PD sa voteze cenzura propriilor sai ministrii. E absurd sa critici intr-o motiune oameni care nu fac parte din guvernul pe care incerci sa-l dai jos.

2) E putin cam multa tensiune in PSD. Altfel nu mi-l inchipui pe Diaconescu, altfel un vorbitor coerent si aparent amical, spunand ceva fen „Nu trebuie sa intelegeti, faceti ce spune partidul”…

Etichete: , , ,

Un răspuns to “Cristian Diaconescu despre o motiune intarziata”

  1. Semantic Says:

    Mda, Diaconescu este el insusi intr-un commitment escalation, a avut grija PDul sa aduca cativa lideri psd in aceast stadiu de evolutie a competitie, printre ei, Diaconescu a fost cel mai usor de ghidonat. Sa vedem cealalta aripa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: