Parlamentar PSD fiind

… ce ai face? Pe de o parte Partidul zice ca daca nu votezi motiunea te poti considera exclus din partid, prin vocea lui Victor Ponta. Pe de alta parte motiunea poate sa duca la alegeri parlamentare anticipate, la care PSD nu mai ia procentul din 2004.

Ca parlamentar PSD fara cine stie ce forta in partid, care sa garanteze punerea pe listele de anticipate, si fara cine stie ce spate, care sa iti garanteze ca nu te dau afara din partid daca votezi impotriva motiunii, ce faci? Cum votezi?

Etichete: , ,

4 răspunsuri to “Parlamentar PSD fiind”

 1. dromichaetes Says:

  Foarte buna intrebare, Moromete. Te felicit! Eu personal as recunoaste ca as fi prizonierul situatiei date. Adica as alege prima solutie oferita [de alti lideri, de conducerea PSD etc.] ca sa scap. Cum nu as gasi nici un fel de iesire [buna pentru mine] care sa fie bazata exclusiv pe fortele mele, as cauta sa ma coalizez, sa particip intr-un grup care sa transeze problema. De partea celor puternici.

  Probabil insa ca principala mea atentie ar fi indreptata pentru asigurarea unul loc caldut inapoi in partid [pe la structurile teritoriale] in organizatia de unde am plecat.

  Chiar mi se pare interesant exercitiul pentru ca eu cred ca, presupunand ca sunt mai multe grupuri in partid [din care unul al sustinatorilor lui Geoana], dilema parlamentarului PSD va duce la formarea unui alt grup, distinct, format in interiorul grupului parlamentar.

 2. Doc Says:

  Pana la urma, ironic sau nu, refrenul „Gimme hope, Geoana” se potriveste foarte bine situatiei…

 3. alexandru petria Says:

  Împotriva moţiunii.

 4. moromete Says:

  De ce, alexandru?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: