Dan Voiculescu, PC si retragerea din viata politica

Daca ar fi analizat putin problema, Dan Voiculescu, proprietar (e drept ca prin fiice, dar totusi) al unui „imperiu” media semnificativ, nu ar fi trebuit niciodata sa fie o persoana foarte prezenta in spatiul politic. Discursurile sale tind sa fie plate, putin convingatoare, are ceva probleme cu istoria personala din perioada comunista si a reusit sa antagonizeze o gramada de alegatori cu „obsesia” sa politica pentru presedintele Traian Basescu.

Acum anunta ca s-ar putea retrage din politica, deoarece resimte ceva „neimpliniri”. Neimplinirile se vad cu ochiul liber. PC este in marja de eroare a majoritatii sondajelor, PC si-a cam epuizat potentialul de coalitie (unul dintre marile atu-uri ale partidelor mici) tradand si PSD si Alianta D.A., PC nu a reusit sa promoveze figuri publice puternice care sa comunice eficient ideile partidului. Ar mai fi si altele de adaugat.

Paradoxal insa, prin retragerea din lumina dura a reflectoarelor, Dan Voiculescu ar putea sa faca un bine partidului sau. Partidul Conservator s-ar putea reinventa, cumva in afara dependentei de liderul sau si de mijloacele sale mediatice, ca un adevar partid de „conservare”, dornic de evolutia organica, graduala. Ar putea sa isi gaseasca un loc undeva la dreapta, urmarind si eventual si aplicand ideile celui mai cunoscut partid conservator, cel din Marea Britanie…

Etichete:

5 răspunsuri to “Dan Voiculescu, PC si retragerea din viata politica”

 1. alexandru petria Says:

  Cum să-l reinventezi pe 0, Moromete? Asta fiind PC fără Antene.

 2. moromete Says:

  De cele mai multe ori e mai usor sa (re)inventezi pornind de la 0 decat de la un 1 sau 2 gresit dezvoltate…

 3. ea Says:

  Daca vrei sa sti, am vrut sa ma inscriu la sau in PC! Dar m-a inscris cineva la PNG, nu le am de nici o culoare cu acest partid.
  A, am uitat, ma adresez lui Moromete… [editat pentru claritate]

 4. Aksan Marinela AURELIA Says:

  S-a furat IMOBILUL DIN CALEA SERBAN VODA 124 FRAGMENT DIN EMISIUNEA ,,BATALIA PENTRU ROMANIA DELA REALITATEA TV DIN DATA 13 AUGUST 2003,CU TITLU ADMINISTRAREA ,MORAL AUTORITATE JUSTITIEI ,POLITICA RETROCEDAREA ILEGALA MARCA BASESCU TRAIAN prefectura Capitalei petre botezatu Enescu a constatat ca primarul general Traian basescu arestituit ilegal imobilul situat pe calea serban voda 124 copus patru etasje si o suprafata de 266,47 mp Aceasta afost restituita cetateanuluistrain jordan Nicolasdesi actele dovedesc ca imobilul a apartine lui Iordache Minciulescu ,care l-a Lasat prin testament Camerei de comert si industriei Bucuresti Basescu a fost o bligat sa revoce Dispozitia nr .1617 /29.102003 de retrocedare ,ca ne fiind nelegala . Va rugam sa ne ajutati ca ipostoru ne-a dat prin agentie imobiliara ca sa ne vanda ESTE SI IN ZIARU ROMANIA LIBERA EU SANT IN PARTIDUL PC A LUI CRISTIAN POPESCU PIEDONE va ROG sa ne a jutati si faceti curatenie in partide sa fura ca in codru

 5. Ambrus Florica Says:

  Domnule Dan Voiculescu am depus un cv pe adresa de mail pentru un job in care am solicitat o colaborare in cercetare pe linga postul pe care il ocup pe o perioada nedeterminata la Facultatea de Farmacie Carol Davila disciplina Chimie Organica,UMF, va rog sa tineti cont in continuare de propunerea mea drept pentru care va multumesc si astept un raspuns. P.S. unde as putea sa va abordez ,intr-o audienta daca se poate. Ambrus Florica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: