Pe scurt

Am auzit un oficial al PSD, la Congresul Pensionarilor (sau cum s-o fi numind, nu ma uitam la televizor ci faceam treaba prin casa), care a spus ceva de genul: nu conteaza ca am santajat sau nu guvernul, conteaza ca am marit pensiile. Clasicul „Scopul scuza mijloacele”.

Oricine se ocupa de imagine in PSD ar trebui sa scape rapid de individ si eventual sa remedieze comunicarea defectuoasa. Nu ca romanii nu ar putea vibra la zicala de mai sus, dar ca partid politic tinzi sa pierzi din credibilitate cand folosesti cuvantul „santaj” fara a te referi la adversar, ci avandu-te pe tine ca referential…

Etichete: , ,

6 răspunsuri to “Pe scurt”

 1. Doc Says:

  Yep, simpozion de populism. Si nu ma refer doar la „scopul scuza mijloacele” ci si la implicatia ca tot ce trebuie sa faca cineva pentru a creste pensia este sa santajeze guvernul, atat si nimic mai mult.

  Adica nu e vorba de redistribuire, nu exista buget, nu exista consecinte, nu exista ceva numit deficit, nu exista ceva numit inflatie, nu exista un echilibru pe termen lung al sistemului de pensii samd. Nu, in realitate toti banii cad din cer, doar ca guvernul (si, eventual, si tartorul cotrocenist) cel mare si rau nu vor ca saracii pensionari sa aiba viata mai buna, si tin banii astia pentru ei si poftele lor ticaloase, fi-le-ar avioanele de ras.

 2. moromete Says:

  Pensionari scot la iveala ce e mai bun in politicieni. Inseamnarea de deasupra asteaia e chiar mai halucinanata…

 3. Doc Says:

  Yep; ce bine ca partidul Cî are antecedente (cea cu retragerea cetateniei dupa examen la limba romana, de exemplu) ceea ce reduce oarecum din efectul de surpriză.

 4. moromete Says:

  Nu reduce deloc din surpriza in fata incapacitatii unui politician de a inmulti; in fata lipsei de reactie (a partidului sau care trebuia sa il execute scurt si a opiniei publice); in fata prostiei care se manifesta tot mai evident…

 5. Doc Says:

  Moromete, inteleg – poate ca trecem prea usor peste astfel de ineptii, riscam ca in timp ce eu si cu tine si cu altii ne amuzam de imbecilitatea manifesta a personajului, sa ne pomenim ca sunt o multime de oameni care chiar il cred, pentru ca nimeni din presa nu s-a obosit sa le explice ca omul chiar bate campii.

 6. Inventarul Stricaciunilor Politice » Preşedintele se bate cu premierul, dl Vlădescu se bate cu bugetul. Pe pensii. Says:

  […] nastrusnicii. Fostul ministru al muncii, Marian Sarbu, ne spune ca: Ce importanta mai are daca PSD a santajat guvernul pentru aceasta lege, daca se majoreaza pensiile? , precizind ca guvernul este obligat sa […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: