Comunicare politica. Cu bis de la PNTCD

As fi putut sa vorbesc despre Bogdan Ciuca, care afirma cu seninatate ca Partidul Conservator va lua 7% la alegerile europarlamentare si 15% la alegerile locale. Asta in conditiile in care Partidul Conservator a participat la majoritatea alegerilor in aliante care l-au facut neterstabil electoral si in conditiile in care se afla in marja de eroare a celor mai multe sondaje.

Dar mai interesant este un comunicat de presa al PNTCD. Taranistii au decis ca atitudinea din familie a lui Traian Basescu este tiranica si asta e semn sigur ca presedintele are aceleasi tendinte si in activitatea sa politica. Lasand la o parte primitivismul pseudo-psihologic al rationamentului trebuie facute cateva observatii:

1) PNTCD este crestin si taranesc. Si in morala clasica crestina si in mentalitatea taraneasca tatal are dreptul de a controla, pana la casatorie, mare parte din vita fiicelor sale. Mai mult, de cele mai multe ori parintele este si cel care hotaraste cu cine se va marita fiica sa. De ce crede PNTCD ca va avea de castigat mergand impotriva a doua ideologii din titulatura sa…

2) PNTCD tinde sa devina o aripa „de avarie” a PNL. Cand PNL nu s-a mai opus cresterii pensiilor PNTCD a trecut la atac, avertizand asupra problemelor care pot sa apara. Daca PNL nu mai ataca prea dur la presedinte, PNTCd preia sarcina.

Daca PNTCD doresc cu adevarat sa contruiasca un capital politic solid si coerent, ar fi momentul sa creeze mai multe programe demne de crestin-democratie si mai putine declaratii de presa fara ambitii politice reale.

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: