2 răspunsuri to “Sa excludem cu PSD”

 1. owned.ro Says:

  Sa excludem cu PSD « MoROmeTe says

  O sedinta a PSD Bucuresti l-a mandatat pe Marian Vanghelie, presedintele sau, sa propuna Biroului Permanent şi al Comitetului Executiv PSD exluderea din partid a lui Victor Ponta si a lui Vasile Dancu pentru ca au facut declaratii negative legate de s…

 2. mirondamian Says:

  „nici Dancu si nici Ponta nu au lansat atacuri foarte dure la adresa conducerii PSD si, mai mult, nu au actionat pentru a o schimba, cel putin public;”

  Asta, cred eu, e explicatia. Avem probabil un semnal, un fel de cartonas galben. Cred ca atacul conducerii PSD (ma indoiesc ca MV ar face o astfel de iesire publica fara acordul conducerii) are legatura cu actiunile interne ale celor doi; cel putin in cazul lui Ponta nu-mi dau seama la ce declaratii intr-atat de critice la adresa conducerii s-ar putea referi.

  Hm…

  Now maybe I’m just being paranoid here, dar Ponta e cel care a impins inainte, in comisia parlamentara, legea VU. Sunt absolut convins ca in PSD, si la conducerea partidului exista o rezistenta surda si serioasa apropo de legea asta. Ramane sa vedem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: