Divort intre PNL si PD

Guvernul Tariceanu II, lipsit de membrii PD, exista din aprilie, adica de vreo 2 luni solide. A supravietuit unei motiuni de cenzura neinspirate. PNL nu a dat semne in nici un moment ca ar fi interesat sa se apropie de PD din nou, nici macar dupa referendumul care a adus o serie de rezultate ingrijoratoare pentru PNL.

Dar abia acum PD s-a gandit sa dizolve la tribunal Alianta D.A., demers care va fi inceput in aceasta saptamana. Emil Boc spune ca pana acum au sperat intr-o impacare. Relu Fenechiu zice ca PNL lasa PD-ul sa distruga Alianta D.A., ca si cum pana acum ea ar fi mers bine mers, intre cele doua partide find o dragoste politica frateasca.

Din nou partidele noastre se concentreaza mai mult pe elementele superficiale, de la declaratii bombastice la atacuri directe  la persoana, in defavoarea elementelor de continut, in acest caz separarea juridica cat mai rapida dupa separarea de facto din primavara. Poate ca ar trebui sa profite de regulile polemicii asa cum le prezinta Roaitars dar mai ales poate ca e momentul sa isi coordoneze mult mai atent declaratiile cu actiunile…

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: