Comunicare marca PNL. Declarator: Nicolaescu

Domnul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a afirmat ca presedintele Traian Basescu sufera de o suma de probleme psihice. Nu a ajuns singur la aceasta concluzie, ci ajutat de unii dintre medicii de specialitate pe care i-a intalnit la un congres de psihiatrie pe care l-a deschis la Targu Mures. Presupun, de asemenea, ca declaratia nu a facut-o in calitate de ministru al Sanatatii, ci de membru al PNL si de purtator de mesaje pentru partid.  Despre cartea problemelor psihice scrie si Doc.

Ce nevoie de comunicare a PNL-ului  acopera aceasta declaratie? Nici una. Atacurile la Basescu sunt mai mult decat prezente in discursul PNL. E cumva normal, avand in vedere istoria politica a ultimelor luni. La fel de normal ar fi insa ca PNL, partide guvernare, sa faca ceva incercari de comunicare legate de rezultatele acestei guvernari, care sa atraga eventual din electoratul nehotarat si care sa readuca aproape de partid pe cei care, desi simpatizanti ai PNL, au votat NU la referendum.

Totusi PNL-ul recidiveaza cu atacuri la Basescu, jucand cartea problemelor psihice, exploatata pana acum in politica noastra doar de vajnicul lider al PRM, Corneliu Vadim Tudor. Ma intreb daca domnul Nicolaescu poate aduce un singur medic care sa ii sustina afirmatiile, avand in vedere ca ma indoiesc ca are vreun consult al lui Traian Basescu pe care sa se sprijine. Ma intreb daca isi da seama cum devine ridicol si cum isi epuizeaza rezerva de credibilitate…

Etichete: , , , , ,

2 răspunsuri to “Comunicare marca PNL. Declarator: Nicolaescu”

  1. keepyoursanity Says:

    pe de alta parte…ma indoiesc ca basescu ar trece un consult

  2. tudor Says:

    Pe de alta parte (a altei parti expuse mai sus) Basescu n-ar trece de un consult al unui medic roman din cauza de medic (cu sau fara legatura cu ministrul de sanatate).
    Mai e in Romania cineva sanatos la cap sa se faca medic?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: