Despre probe si marturii

Conservatorii, adica PC fost PUR, au prezentat probele care demonstreaza, in viziunea lor, ca Traian Basescu a colaborat cu fosta Securitate. In fapt, o inregistrare cu un domn Adamescu, batran, fost angajat la Institutul Naval din Constanta, intrebat de un interlocutor. Amintirile batranului sunt cam ambigue si am avut impresia, pe cand il ascultam, ca a rostit doar de veo 2 ori cuvantul Securitatea in relatie directa cu Traian Basescu, spunand mai intai ca acesta se spunea ca este informator din liceu si apoi ca Basescu informa in facultate.

Aceste probe au fost prezentate si fata de CNSAS, care le-a respins, si nu pot sa fie corelate cu documente sau cu marturiile altor persoane.

Ma intreb in ce masura amintirile unui batran confuz pot fi acceptate, in lipsa altor elemente, ca probe pentru a demonstra ca cineva a colaborat cu Securitatea.

Etichete: , , , , ,

2 răspunsuri to “Despre probe si marturii”

  1. sempere Says:

    ce ma pune pe ganduri e reactia lui Basescu la aceste dezvaluiri. In loc sa spuna raspicat, cum ii sta in fire, ca omul ala abereaza si ca e totul o facatura, el n-a putut decat sa spuna: „Intrebati CNSAS-ul”!
    Cam slaba reactia, cam putin virulenta la o asa acuzatie.

  2. moromete Says:

    Pana la urma logica, intr-o logica institutionala in care exista o institutie, CNSAS, care trebuie sa probeze veridicitatea unor astfel e acuze si care deja a dat un verdict privindu-l pe Basescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: